Menu

Seksdating Tips & Trucs

 

Seksdate gezocht ?!

 


Het hebben van een seksdate is voor veel mensen een heel spannende, fantasierijke en natuurlijk passievolle beleving. Vroeger moest je voor een seksdate nog echt iemand op straat aanspreken voor een seksdate en dat doe je toch niet zo snel! Je kan je dus wel voorstellen wat voor impact de uitvinding van het internet hierop heeft gehad. Tegenwoordig duiken namelijk steeds meer Nederlanders en Belgen achter de computer om even op internet een seksdate te zoeken.

De zoektocht naar een seks date partner begint voor veel mannen en vrouwen waarschijnlijk op een van de talloze seksdating websites die op het internet te vinden zijn. Maar hoe weet je nou welke seksdating sites echt zijn en op welke site ga je het snelst neuken? Dat zijn allemaal belangrijke punten waar je op moet letten, gelukkig zijn er zat echte sites te vinden als je goed zoekt. Ik heb deze flirt en contact site gebruikt en ik had binnen een paar dagen mijn eerste seks date, met een vrouw naar mijn smaak!

 

DE tips voor gegarandeerd een snelle seksdate

 

Jou seksdating profiel foto
Dit is de eerste tip en misschien wel één van de beste! Een goede profiel foto voor je seksdating profiel is namelijk behoorlijk belangrijk. Denk er maar eens over na, dit is de eerste foto die seks zoekende van je zien, en vrijwel iedereen wil eerst een foto zien voordat ze een seksdate gaan hebben. Je kan dus wel zeggen, slechte foto, minder kans op seksdate. Zorg dus ALTIJD voor een leuke aanspreekbare profiel foto van jezelf, dus NIET van je geslachtsdeel! Want het zal je verbazen dat het vrouwen niet veel uitmaakt hoe je pik eruit ziet, ze vinden het echter wel belangrijk wat je ermee doet!

Jou seksdating profiel
Wederom een erg belangrijke tip, de meid of man heeft je foto gezien en heeft besloten naar jou profiel te gaan om te kijken wat voor persoon je bent. Vul dus altijd alle vragen op je profiel zo volledig mogelijk in, zo kunnen de andere seks zoekende zien dat je serieus opzoek bent. En ook door dit te doen heb je misschien al gelijk gemeenschappelijke gespreksstof of interesses.

Neem het heft in eigen handen!
Op de een of andere manier houden vrouwen in het algemeen meer van dominante man. En dit geldt al helemaal als we het hebben over tijdens seksdates of tijdens het eerste gesprek. Dus hou er rekening mee dat je dus geen afwachtende houding moet aannemen, want hoogst waarschijnlijk wisselt ze je dan in voor een dominante man, die wel weet wat hij wilt!
Wacht dus niet langer en wees de dominante man die de vrouwen aanspreekt en vraagt naar een seksdate. Dan zul je snel merken dat jou seksleven een stuk beter gaat worden!

Spreek meerdere vrouwen aan
Dit is nog misschien wel een van de meest gemaakte fouten van mannen. Ze doen alles goed maken een profiel aan, leuke foto en ze nemen het heft in handen. Alleen ze fixeren al hun energie in 1 vrouw en spreken totaal geen andere vrouwen aan, zelfs de vrouwen die hun aanspreken antwoorden ze niet! Doe dit niet, want als de ene vrouw waar je al je energie in hebt gestoken voor een spannende seksdate, afzegd heb je niks. En alle vrouwen op de seksdating site zoeken seks, dus zij praten waarschijnlijk ook met meerdere mannen om in hun behoefte te voorzien!

Verwacht niet meer dan alleen seks
Het grootste deel van de mannen en vrouw op een seksdating site staan niet open voor een relatie of iets in die vorm. Veel mensen doen het gewoon om zo regelmatige seks te hebben, sommige vinden het spannend elke keer met een andere partner te neuken en houden het bij een one-night stand. Dus verwacht geen relatie als je je aanmeld bij deze site, deze seks zoekende vrouwen zoeken seks, geen relatie. Dus wellicht dat sommige niet eens een tweede seksdate willen, voel je daar niet rot onder en ga gewoon opzoek naar je volgende seksdating avontuur!

Tip: Flirten met Singles was nog nooit zo makkelijk!